تبلیغات
زعفران برتر - دشمن پنجمین سرطان شایع و سومین عامل مرگ در دنیا
زعفران برتر
زعفران افضل زعفران برتر


زعفران افضل

سومین عامل مرگ و میر در جهان چیست؟


سرطان روده بزرگ سومین عامل مرگ و میر  در جهان


سومین عامل مرگ و میر در جهان/سرطان روده بزرگ
روده بزرگ قسمت انتهایی سیستم گوارشی است كه از انتهای روده باریك (ایلئوم) شروع می شود و تا ناحیه مقعد كه قسمت انتهایی روده است ادامه می یابد. روده بزرگ شامل قسمت های متعددی است كه در ابتدا آن را سكوم می گویند كه قطر آن حدود ۵/۸ -۵/۷ سانتی متر است. این قسمت بیشترین قطر كولون را دارد و در ابتدای آن آپاندیس قرار دارد و پس از سكوم شامل قسمت های كولون صعودی، عرضی، نزولی و سیگموئید است كه پس از آن ۱۵ سانتی متر انتهایی آن را ركتوم یا راست روده گویند و نهایتاً قسمت خروجی قرار دارد كه به نام كانال مقعد می شناسیم. هر كدام از این قسمت ها می تواند دچار سرطان شود طول كولون بین ۱۵۰-۱۰۰ سانتی متر است و شاید به دلیل طول زیاد آن و عوامل متعدد دیگر سومین سرطان شایع در كشورهای غربی و چهارمین سرطان شایع در جهان است. در كشورهای صنعتی بعد از سرطان ریه دومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان است.سالانه یك و نیم میلیون نفر در جهان دچار سرطان كولون و ركتوم می شوند و در آمریكا سالانه حدود ۶۰ هزار مرگ به دلیل سرطان كولوركتال اتفاق می افتد. زنان و مردان تقریباً به طور مساوی گرفتار می شوند و شیوع آن از سن ۵۰-۴۰ سالگی به تدریج افزایش می یابد و حداكثر بروز آن بعد از سن ۵۰ سالگی است. در ایران شیوع این سرطان رو به افزایش است و طبق آمار موجود در حال حاضر چهارمین سرطان شایع در بین مردان (۵درصد) و زنان
(۵/۵درصد) است. درصد ابتلا به سرطان كولون و ركتوم در افراد زیر پنجاه سال در ایران قابل توجه است. لازم به ذكر است كه اكثر مرگ و میرهای ناشی از سرطان كولون و ركتوم قابل پیشگیری است و در گذشته فكر می شد كه شیوع سرطان كولون طرف چپ شایعتر است ولی طی بیست سال گذشته شیوع سرطان در قسمت های چپ كولون كاهش یافته و بیشتر به سمت راست انتشار پیدا كرده است.


سرطان کبد پنجمین سرطان شایع جهان و سومین عامل مرگ در مبتلایان به سرطان به شمار می رود. مطالعات نشان داده است که این گیاه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد سرطان و ضد التهاب است و می تواند به عنوان یک ماده ضد سرطان کاربرد گسترده داشته باشد.تحقیقات نشان می دهند که مصرف زعفران خطر ایجاد سلول های سرطانی در کبد را مهار کرده، همچنین با مصرف این گیاه کاهش پروتئین هایی که نشانه اولیه وجود سرطان هستند، به وضوح مشاهده می شود و آغاز و روند پیشرفت بیماری به مراتب کندتر می گردد.
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
نظر سنجی
به نظر شما رئیس جمهور آینده چه کسی است؟







صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin

قالب وبلاگ